Direct naar de contentDirect naar de footer

Camping de Bult

De Bult is een pittoresk plaatsje in de provincie Overijssel die vooral populair is voor liefhebbers van fiets- en wandeltochten. De populairste manier om deze regio te ontdekken is dan ook een camping De Bult. Hebt u echter geen trek in een camping De Bult, maar wilt u wel de regio ontdekken? Dan is een hotel een goed alternatief voor een camping De Bult. Nu zal een hotel in De Bult vrij moeilijk te vinden zijn. Gelukkig is er wel een Van der Valk hotel op slechts 15 minuten rijden van De Bult.

BOEK EEN HOTEL IN WOLVEGA

Van der Valk Hotel Wolvega

Ons hotel is handig gelegen aan de snelweg A32 zodat u in geen tijd in uw dorp van keuze bent om deze prachtige streek te ontdekken. We beschikken over ruime parkeermogelijkheden, maar het is ook mogelijk om een fiets te huren in ons hotel om op een sportieve manier De Bult en omgeving te bekijken. Een Camping De Bult brengt u natuurlijk midden in de natuur, maar ook ons hotel is mooi gelegen en biedt bovendien behoorlijk wat meer comfort.

De omgeving

Waarom een camping De Bult zo populair is? Dat heeft alles te maken met de omgeving die u ook vanuit ons Van der Valk hotel Wolvega kunt ontdekken. Zo grenst ons hotel aan het bekende natuurreservaat De Weerribben waar heel wat fiets- en wandeltochten doorheen lopen. Bekende plaatsen zoals Giethoorn en Heerenveen liggen op slechts een steenworp afstand. Ook een leuk idee als u toch in de streek verblijft: ga eens voor een ballonvaart. De hele streek vanuit de lucht zien is een speciale belevenis die u zich zeker de rest van uw leven zult herinneren.

Onze faciliteiten

Waarom het een goed idee is om te kiezen voor een echt hotel boven een Camping De Bult? Dat heeft alles te maken met onze service en faciliteiten natuurlijk. Zo hebben we een à la carte restaurant, een uitgebreid ontbijtbuffet, luxueuze kamers en meer. Gasten van het hotel parkeren niet alleen gratis, maar mogen ook gratis gebruik maken van de fitness. Ten slotte spreekt het voor zich dat u in het hele hotel geniet van draadloos internet.
Interesse? Boek dan nu snel een van onze arrangementen.