Direct naar de contentDirect naar de footer

Camping Gaasterland

n de Zuidwesthoek van Friesland ligt Gaasterland. Deze streek is, in tegenstelling tot de rest van het vlakke Friesland, glooiend en bosrijk. Een natuurverschijnsel dat ervoor zorgt dat Gaasterland enorm populair is onder kampeerders. Hier valt overigens niet alleen natuur terug te vinden, maar ook heel wat historiek. In het Rijsterbos zijn er immers sporen teruggevonden van de trechterbekercultuur. Niet toevallig dan ook dat heel wat mensen op zoek zijn naar een camping Gaasterland. Zoekt u een camping Gaasterland, maar mag het net met wat meer luxe zijn? Overweeg dan het Van der Valk hotel Wolvega.

BOEK EEN HOTEL IN WOLVEGA

De ideale uitvalsbasis

Ons hotel mag dan wel geen camping Gaasterland in de strikte zin zijn, maar biedt wel heel wat voordelen. Eerst en vooral is Hotel Wolvega gelegen op een korte afstand van Gaasterland. Ten tweede is onze ligging ideaal om alles wat de streek te bieden heeft ten volle te verkennen. Ons hotel ligt namelijk op een steenworp afstand van de A32 waardoor u in geen tijd in alle omringende dorpen, steden en natuurgebieden staat.

De natuur in met Van der Valk

Een camping Gaasterland zoekt u in de eerste plaats om één te worden met de natuur. Dat hoeft echter niet te betekenen dat u daarom alle comfort uit de weg gaat. Hotel Van der Valk Wolvega biedt luxe kamers, familiekamers, torenkamers en suites aan vlakbij het bekende natuurgebied de Weerribben. Als alternatief voor een camping Gaasterland logeren in een moderne kamer met ligbad en aparte douche terwijl u in natuurpark de Weerribben alles terug kunt vinden dat u van de natuur verwacht? Klinkt perfect toch?

Meer dan een camping

Waarom een camping Gaasterland zoeken als u op een steenworp afstand de beste faciliteiten in de buurt te vinden zijn. Dat hoeft overigens ook helemaal niet duur te zijn. Van der Valk hotel Wolvega biedt tal van leuke arrangementen aan voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt. Zo zijn er arrangementen speciaal voor een heerlijk diner met Kerstmis, voor een ballonvaart en om de streek te verkennen. Elk arrangement is onder andere inclusief overnachting en een lekkere maaltijd.
Interesse? Boek dan nu snel een van onze kamers en bekijk de arrangementen.