Direct naar de contentDirect naar de footer

HOTEL APPELSCHA

Appelscha ligt aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold, een van de grootste natuurgebieden in Nederland. Ook het Nationaal Park Fochteloërveen bevindt zich in de omgeving. Een uniek gebied om uitgebreide wandeltochten en fietstochten te maken! Voor buitensportactiviteiten kunt u in Appelscha bij ‘De Jongens van Outdoor’ terecht. Bent u gek op klimmen? Bij KlimAvontuur leeft u zich uit! Op zoek naar een hotel in Appelscha? Wenst u een ongestoorde nachtrust in een zeer gerieflijk hotel? Overweeg dan hotel Van der Valk Wolvega-Heerenveen! Ons hotel ligt op nog geen half uurtje rijden van Appelscha.

HOTEL APPELSCHA GEZOCHT? LOGEER BIJ DIT NABIJE HOTEL!

Hotel Van der Valk Wolvega-Heerenveen is goed bereikbaar via autosnelweg A32, afrit Wolvega. Ons hotel is ongeveer 28 kilometer verwijderd van Appelscha. Het is maar tien minuten rijden tot in de Friese stad Heerenveen. Voor het toeristische Giethoorn en het fraaie Nationaal Park Weerribben-Wieden moet u slechts 20 minuten rijden.

MINSTENS ZO COMFORTABEL ALS EEN HOTEL APPELSCHA

U hoeft niet te vrezen voor een gebrek aan comfort in ons hotel. Ontspan u na een actieve dag in een aangename hotelkamer of een weelderige suite. Keuze hebt u genoeg: ons hotel omvat niet minder dan 105 kamers en suites. Standaard bevindt er zich in elke kamer gratis wifi, een balkon of terras en een ligbad met aparte douche. We beschikken bovendien over familiekamers, zodat u samen met uw kinderen in één kamer overnacht. Acht ruime zalen zijn bestemd voor feesten en voor vergaderingen of congressen. U vindt moeilijk een hotel in Appelscha met zoveel comfort!

AAN VOORZIENINGEN GEEN GEBREK

In ons hotel vindt u een fitnessruimte waar u aan uw lichamelijke conditie kunt werken. Vlak in de buurt treft u overigens een professioneel sportcentrum aan. De omgeving van Wolvega nodigt uit tot fietsen. Wij verhuren u graag een 7-versnellingenfiets of een e-bike. Ons hotel beschikt ook over oplaadpunten voor elektrische auto’s.

AAN VOORZIENINGEN GEEN GEBREK

In ons hotel geniet u van gerechten die minstens even smakelijk zijn als in een hotel Appelscha. U zult zich verbazen over ons overvloedige ontbijtbuffet. Kies ’s middags een heerlijk verzorgde lunch van onze lunchkaart. Voor het diner ’s avonds vindt u ongetwijfeld uw keuze op onze gevarieerde