Direct naar de contentDirect naar de footer
Kom kerst vieren in Hotel Wolvega
Kom kerst vieren in Hotel Wolvega

Kerstdiner Arrangement

Kom ook genieten van de Herfst

Heerlijke Herfst 3 of 4-daags

105 LUXE KAMERS EN SUITES

Boek uw kamer

RESTAURANT 'MARTINUS'

Wij verwelkomen u graag

Kom volledig tot rust in onze prachtige suites

Benieuwd wat wij u te bieden hebben? Bekijk onze kamers en suites

Zakelijke bijeenkomsten

Ideaal voor vergaderingen, presentaties, workshops, trainingen of cursussen Bekijk de mogelijkheden

U kunt bij ons heerlijk fietsen

Ook fietsen te huur Meer info

Hotel Heerenveen

Hotel Wolvega ligt vlakbij het prachtige Heerenveen. Het mooie hotel ligt op een paar minuten wandelen en fietsen afstand van natuurgebied De Weerribben. Een prachtig gebied waar u bijzondere watervogels tegen kunt komen. Neem een bootje en ontdek deze ongerepte natuur vanaf het water. Misschien spot u wel broedende vogels. Het hele jaar door is dit natuurgebied prachtig om te ontdekken. Na een lange dag buiten, geniet u van een warme douche of een heerlijk bubbelbad in uw eigen suite bij dit hotel vlakbij Heerenveen.

Boek een hotel bij Heerenveen

Genieten met het hele gezin bij Van der Valk hotel Heerenveen

Of u nu samen naar het hotel bij Heerenveen komt voor een romantisch weekend of met het hele gezin van een minivakantie komt genieten, we hebben voor iedereen de perfecte kamer of suite. Er zijn romantische torensuites met een mooi uitzicht op de achtertuin. De grote, gezellige familiekamers bieden ruimte voor het hele gezin. Iedere kamer is uiteraard voorzien van een heerlijke douche, andere suites bieden je een bubbelbad. Verken vanuit het hotel Heerenveen, Wolvega en zelfs het pittoreske Giethoorn. In de winter is het zelfs mogelijk om in Thialf te gaan schaatsen. Kies voor een van de gezellige arrangementen en geniet van het prachtige Friesland.

Hotel Heerenveen, ook zakelijk

Heerenveen is de perfecte plek om bijeen te komen voor een vergadering, conferentie of symposium. U kunt uw collega’s of gasten zelfs voor meerdere dagen onderdak bieden in het hotel te Heerenveen. De luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien. Bovendien is het ’s avonds goed vertoeven in de Silverleg bar in het hotel. Gezellig met een drankje en een hapje kunt u met uw collega’s nog even de dag doorspreken of gezellig bijkletsen in een ontspannen omgeving. De acht conferentiezalen zijn uitgerust met Wi-Fi en u kunt gratis parkeren bij hotel Heerenveen. Dat maakt een zakelijke bijeenkomst in ons hotel nog meer ontspannen. Uiteraard krijgt u er een goed verzorgde lunch bij, zodat u en uw gasten vol energie er tegenaan kunnen.

Inspirerende omgeving

Friesland biedt een inspirerende omgeving voor iedereen. Zowel sportief met voetbal en schaatsen, maar ook recreatief. Geniet van de ongerepte, beschermde natuur vol vogels, ga lekker winkelen in Leeuwarden of Heerenveen en een bootje varen door het bijzondere Giethoorn. U komt er gewoon helemaal tot uzelf. Graag verwelkomen wij u daarom snel in ons hotel nabij Heerenveen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod