Direct naar de contentDirect naar de footer

HOTEL JOURE? VLAKBIJ JOURE VIND JE HET GEZELLIGE HEERENVEEN, MET EEN LUXE VAN DER VALK HOTEL

Hotel Joure? Op kleine afstand van Joure ligt Heerenveen, waar u het gezellige Van der Valk vindt. In ons Van der Valk hotel Wolvega-Heerenveen bent u dus op de juiste plek wanneer u Joure en omgeving wilt verkennen. Ons hotel ligt op slechts 22 km afstand van de stad Joure, dus u hoeft slechts een kwartiertje met de auto te reizen om bij de stad te komen. Het Van der Valk Hotel Wolvega-Heerenveen biedt de ideale uitvalsbasis, de handige locatie zorgt ervoor dat u overal naartoe kunt. Daarnaast kunt u hier gratis parkeren. Dus zoek u een hotel? Joure en omgeving zijn perfect te verkennen vanuit Van der Valk hotel Wolvega-Heerenveen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel.

VERGADEREN IN ONS HOTEL, JOURE EN OMGEVING VERKENNEN

Wilt u een vergadering houden in ons hotel, dan is dat heel goed mogelijk! In het Van der Valk Hotel Wolvega-Heerenveen zijn maar liefst acht conferentieruimtes. Daarbij wordt gedacht aan de elektrische auto's, er is namelijk de beschikking over twee oplaadpunten, zodat uw auto altijd voor u beschikbaar is. Tijdens een pauze kunt u het hotel en Joure verkennen. U kunt 's avonds genieten van een fijne maaltijd in het á la carte restaurant. Liever genieten van een ongedwongen sfeer? De Silverleg bar biedt u de mogelijkheid om een heerlijk drankje te drinken. Ook kunt u heerlijk vertoeven op het terras. U zult een fijne tijd tegemoet gaan in dit hotel Joure en omgeving.

EEN LUXE HOTEL MET JOURE OM DE HOEK!

In ons hotel profiteert u van luxe tegen een nette prijs. Al meer dan honderdvijftig jaar is Van der Valk ervaren in het bezorgen van de perfecte overnachting aan onze gasten. Wij bieden dan ook allerlei faciliteiten in ons hotel. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de gym. U kunt een dagpas aanvragen, waarmee u alle tijd kunt doorbrengen in deze sportruimte. Wilt u liever buiten actief bezig zijn? Het Van der Valk Wolvega-Heerenveen hotel verhuurt fietsen, waarmee u de omgeving kunt verkennen. Er is genoeg te beleven met de fiets in de buurt. Zo kunt u naar Giethoorn of de Weerribben. Ook het Thialf stadion ligt om de hoek. Hier zijn vele belangrijke schaatswedstrijden gehouden.

Liever een rustige vakantie? Verblijf dan gewoon lekker in het hotel. Bestel ’s ochtends roomservice en ontbijt op bed en verblijf overdag lekker in onze lounge.

OVERNACHTEN IN LUXE EN COMFORT

Het Van der Valk Hotel Wolvega-Heerenveen beschikt over maar liefst 105 luxe kamers en suites. Al deze ruime kamers beschikken over een badkamer met bad en aparte douche. Ook heeft u airconditioning, zodat u de temperatuur in de kamer naar uw eigen voorkeur kunt instellen. Kiest u voor een luxe suite? Dan kunt u genieten in uw eigen bubbelbad en rainshower. U zult volledig tot rust komen tijdens een overnachting in het hotel. Wilt u een kamer boeken in het Van der Valk Hotel Wolvega-Heerenveen?Reserveer dan nuvia de website.