Direct naar de contentDirect naar de footer

HOTEL STAVOREN? IN DE OMGEVING VAN STAVOREN VINDT U VAN DER VALK, WAAR U HEERLIJK KUNT OVERNACHTEN

Hotel Stavoren? De omgeving van Stavoren is zeker mooi. Zonde dus om u te beperken tot alleen deze plaats. Kies voor een centraal punt in deze omgeving en overnacht bij Van der Valk hotel Wolvega-Heerenveen. U bevindt zich slechts op vijftig kilometer van deze stad. Het Van der Valk Hotel Wolvega is een zeer modern opgezet hotel, met ruime en comfortabele kamers. U heeft in dit hotel vlakbij Stavoren de keuze uit maar liefst 105 luxe kamers en suites. 's Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner in het á la carte restaurant, of een gezellig drankje drinken in de Silverleg Bar. Kies dus van het Van der Valk hotel, Stavoren is vanuit daar makkelijk te bereiken en het geeft u de mogelijkheid ook andere leuke plaatsjes in de buurt te bezoeken!

OVERNACHTEN IN ONS HOTEL MET STAVOREN OM DE HOEK

In ons hotel heeft u een ruime keuze uit kamers. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de luxe comfort kamer. Deze ruim opgezette kamer van maar liefst 45m2 is voorzien van een balkon of terras en beschikt over airconditioning. Wilt u gezellig met uw hele gezin in een kamer verblijven? Of wilt u voor een laag tarief met uw vrienden van de viersterren luxe van dit hotel genieten? Kies dan voor de familiekamer. Wilt u een kamer in de markante toren van het hotel? De torenkamers zijn dan voor u de beste optie. Als u wilt ontspannen in echte luxe, gaat er niets boven de torensuite. Deze suite beschikt over een bubbelbad en rainshower. U zult compleet tot rust komen na een verblijft in deze suite. Overnacht in een van deze kamers van ons hotel, Stavoren kunt u dan de dag erna fris en fruitig bezoeken.

ONTDEK STAVOREN! HOTEL VAN DER VALK BIEDT U DE PERFECTE UITVALSBASIS

Wilt u tijdens uw verblijf leuke activiteiten ondernemen? Breng dan een bezoekje aan het Thialf stadion. Dit stadion, dat beroemd is van de schaatswedstrijden, ligt om de hoek van het hotel. Ook is het leuk om fietstochten te ondernemen in de omgeving van het hotel. De Weerribben en Giethoorn liggen dichtbij. Wilt u iets bijzonders ondernemen? Boek dan een ballonvaart. U kunt de omgeving dan vanuit de lucht bekijken. Uw bezoek aan het Van der Valk Hotel Wolvega-Heerenveen zult u nooit meer vergeten! Reserveer nu een kamer via de website.