Direct naar de contentDirect naar de footer

HOTEL WORKUM FRIESLAND EN OMGEVING? KOM NAAR VAN DER VALK!

Hotel Workum? De omgeving van Workum is prachtig en dus zeker een goede keuze. Wanneer u Workum wilt verkennen kunt u overnachten bij Van der Valk hotel Wolvega-Heerenveen. Dit hotel bevindt zich op slechts 59 km afstand van Workum en is een goede uitvalsbasis voor trips in de omgeving van Friesland. Het Workum hotel heeft maar liefst 105 luxe kamers en suites. U vindt er ook een goede gym en gratis Wi-Fi. Wilt u graag een conferentie of vergadering houden in dit hotel? Ook dan is ons hotel vlakbij Workum zeer geschikt. Ons hotel heeft maar liefst acht conferentieruimtes. Daarnaast is er gratis parkeergelegenheid. Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u deze opladen bij het hotel. Er zijn speciale Tesla aansluitpunten. Wanneer u dus op zoek bent naar een hotel vlakbij Workum is Van der Valk een perfecte optie!

HOTEL WORKUM OF HOTEL VAN DER VALK? DE VOORDELEN VAN VAN DER VALK

Wilt u na een drukke dag overnachten in het hotel? Workum is perfect te verkennen in combinatie met een overnachting bij Van der Valk. U heeft bij het Van der Valk Hotel Wolvega-Heerenveen de keuze uit 105 luxe kamers en suites. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een comfort kamer van maar liefst 45m2. Deze ruim opgezette kamer beschikt over een airconditioning, bad en aparte douche. Ook kunt u genieten van de buitenlucht op het terras of balkon. Bent u met het gehele gezin en wilt u het liefst met de kinderen op een kamer slapen? Dan is dit geen enkel punt. Er zijn in het hotel speciale familiekamers waar dit mogelijk is. Ook kunt u een kamer reserveren in de toren. Deze markante toren is de echte eyecatcher van het hotel. Wilt u compleet tot rust komen in alle luxe en comfort? Kies dan voor een van de luxe suites. Deze suite beschikt over een bubbelbad en rainshower. U zult een volledig ontspannen verblijf in het Van der Valk Hotel Wolvega-Heerenveen hebben!

HOTELS WORKUM FRIESLAND: EEN LEUKE OMGEVING

Het Van der Valk Hotel Wolvega-Heerenveen is de ideale uitvalsbasis om activiteiten in de omgeving te ontplooien. Het ligt op een steenworp afstand van het Thialf stadion. In dit stadion zijn veel legendarische schaatswedstrijden gehouden. Daarnaast liggen de Weerribben en Giethoorn op fietsafstand. Wilt u iets unieks beleven? Maak dan een ballonvaart in de omgeving van het hotel. Kunt u niet wachten om een verblijf te boeken?Reserveer dan nuvia de website.