Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Blokzijl

Blokzijl is een dorp in Overijssel die over een eigen haven beschikt voor pleziervaart. Bovendien is er in Blokzijl ook een sterrenrestaurant terug te vinden. Wie restaurant Blokzijl zegt denkt aan restaurant Kaatje bij de Sluis. Bent u toevallig in Blokzijl op zoek naar een restaurant Blokzijl met een iets minder grote rekening, geen wachttijden en toch lekker eten in een luxueuze setting? Dan heeft het Van der Valk hotel-restaurant Wolvega exact wat u zoekt. In minder dan een half uurtje rijden bent u vanuit Blokzijl in Wolvega voor een maaltijd die qua prijs-kwaliteitsverhouding niet te verslaan valt.

BOEK EEN HOTEL IN WOLVEGA

Voor zaken?

Bent u naar Blokzijl getrokken om zaken te doen en op zoek naar een restaurant Blokzijl voor een zakelijke bespreking? Dan is het misschien handig om te opteren voor een restaurant gelegen aan de snelweg. Het Van der Valk hotel-restaurant Wolvega ligt nabij afrit 8 op de A32 en beschikt over een eigen parking. Niet alleen is ons hotel vlot bereikbaar, maar bovendien hebben we ook alle nodige faciliteiten in huis om een vergadering of congres gewoon hier te houden. Met maar liefst 8 zalen en de professionele ondersteuning van ons ervaren personeel kan uw event of vergadering niet meer stuk.

Ons restaurant: kwaliteit boven

Een restaurant Blokzijl bezoeken net na het nemen van een leuke foto bij het bekende kanon. Dat is gezellig natuurlijk. Maar kan dat op tegen een consistente en bewezen service zoals u die krijgt in ons Van der Valk restaurant? Bij het boeken van een restaurant Blokzijl is dat toch altijd maar een risico. Bovendien is het zo dat ons interieur smaakvol en sfeervol is ingericht. Van een romantisch diner tot een echt familie-uitje: ons restaurant valt nooit uit de toon. Een warme dag? Dan gaat u toch lekker op het terras zitten.

Nog vragen?

Hebt u vragen over ons uitgebreide en seizoensgerichte menu? Neem dan gerust contact op met ons hotel. Onze medewerkers helpen u met de glimlach verder bij eender welk probleem. Doorgeven van een allergie, het aanvragen van speciale menu’s of een aangepast menu voor de allerkleinsten. De op de service van het Van der Valk hotel Wolvega kunt u rekenen.
Interesse? Boek dan nu snel een van onze arrangementen.