Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Heerenveen

Heerenveen is in Nederland natuurlijk een naam als een klok. Het is dan ook het oudste veenkanaaldorp van Nederland en staat bekend omwille van de vele waterwerken en kanalen. Een aspect dat voor de nodige toeristische instroom in de gemeente zorgt. Een restaurant Heerenveen vinden is dan ook niet zo moeilijk. Wilt u echter liever de hele drukte vermijden en na een dagje Heerenveen al een voorsprong krijgen op de terugweg? Dan is het geen slecht idee om in plaats van een restaurant Heerenveen te kiezen voor een nabijgelegen alternatief. Het Van der Valk hotel Wolvega is op slechts enkele minuten van Heerenveen gelegen en biedt een restaurant van topkwaliteit.

BOEK EEN HOTEL IN WOLVEGA

Van der Valk hotel-restaurant Wolvega

Met de auto bent u vanuit Heerenveen in slechts enkele minuten in Wolvega. Ver hoeft u daarvoor ook niet te gaan. Ons hotel-restaurant is gelegen aan afrit 8 van de A32. Perfect dus om het uitgaande verkeer uit Heerenveen ruimschoots voor te zijn en gelijk op de uitvalswegen uit te komen na het eten. Daarenboven beschikt ons hotel ook over voldoende parkeergelegenheid. Een euvel dat bij een restaurant Heerenveen wel eens heel irritant kan zijn.

Ons restaurant

Een restaurant Heerenveen kan zeer lekker zijn. De kans is echter klein dat een dergelijk restaurant Heerenveen kan optornen tegen de kwaliteit van ons hotel-restaurant. In ons restaurant biedt ons keukenteam in een intieme en sfeervolle setting eerlijke gerechten aan met een bijpassende wijn uit de indrukwekkende wijnkaart. Bij goed weer kunt u op het terras zitten en voor een lekker nagerechtje serveren wij dagelijks vers gebak van een echte Banketbakkerij. Bent u vroeg op de dag op zoek naar een restaurant Heerenveen? Dan bieden we bij Wolvega ook een ontbijtbuffet aan met een ruime keuze en op zondag zelfs een heuse brunch.

Lekker eten, lekker verblijf

Als de feestdagen eraan komen is iedereen op zoek naar lekker eten en iets speciaal. Een restaurant Heerenveen met een bezoekje aan dit gezellige dorp zou zoiets kunnen zijn. Bij ons hotel kunt u daarom een leuk arrangement voor kerstboeken met heerlijk eten en leuke overnachtingen op de perfecte locatie om de hele streek te verkennen.
Interesse? Boek dan nu snel een van onze arrangementen.