Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Oldeberkoop

Oldeberkoop is een dorpje in Friesland dat prat gaat op een historie van meer dan 900 jaar. Daarnaast is het ook een dorp dat ontzettend kunstzinnig is. Zo is er elk jaar opnieuw de kunstmanifestatie “open stal” en bovendien is een deel van Oldeberkoop beschermd dorpsgezicht. Er zijn dus heel wat redenen waarom u zou beslissen om een dagje Oldeberkoop te ondernemen. Als de avond valt en u honger begint te krijgen spreekt het voor zich dat u ook op zoek bent naar een restaurant Oldeberkoop. Een goed restaurant Oldeberkoop dat de service geeft en het lekkere eten serveert dat u verwacht kan moeilijk zijn. Gelukkig is er op slechts 15 minuten rijden een goed alternatief voor een Oldeberkoop restaurant: het Van der Valk hotel-restaurant Wolvega.

BOEK EEN HOTEL IN WOLVEGA

Van der Valk Wolvega

Waarom het Van der Valk hotel-restaurant Wolvega een goed alternatief is voor een restaurant Oldeberkoop? Dat heeft alles te maken met de nabijheid, de ligging en de kwaliteit van onze service. Gelegen nabij afrit 8 van de A32 en met gratis parkeergelegenheid is ons hotel vlot te bereiken. Meer zelfs: voor wie wenst de streek te verkennen is het Van der Valk hotel Wolvega een perfecte uitvalsbasis.

Service met een streepje voor

Waar een restaurant Oldeberkoop vaak enkel een diner serveert is dat bij ons restaurant Wolvega wel even anders. Ontbijt, lunch, brunch en diner verzorgen wij waardoor u de hele dag door welkom bent. Belangrijker dan dat is echter de kwaliteit van het eten. Ons restaurant De Halve Maen is elke dag geopend van 12.00 tot 23.00 uur en serveert gerechten uit de Hollandse en internationale keuken. We beschikken over een uitgebreide wijnkaart en een ruim terras met uitzicht op de zwemplas bij het hotel. Sfeervol genieten: dat is Van der Valk Wolvega.

Een arrangement

Wilt u het alternatief voor een restaurant Oldeberkoop aan de beste prijs proberen? Dan is het misschien geen slecht idee te opteren voor een arrangement. Zo hoeft u na de maaltijd ook niet gelijk naar huis, maar geniet u van een comfortabele nacht in onze luxueuze, ruime kamers. Ook tijdens de feestdagen zijn er tal van arrangementen op de kop te tikken. U vindt vast en zeker iets dat u bevalt.

Geïnteresseerd? Bekijk snel een van onze arrangementen.