Direct naar de contentDirect naar de footer

restaurant-stavoren

Stavoren is een charmant Fries stadje aan het water met een interessante geschiedenis. Het is een voormalige Hanzestad en de eerste Friese gemeenschap die ook stadsrechten verkreeg. Meer dan genoeg redenen om Stavoren en omgeving te bezoeken dus. Na zo’n inspannende dag hebt u natuurlijk honger en is een restaurant Stavoren een goed idee. Maar waarom kiezen voor een restaurant Stavoren als u vervolgens nog een lange rit huiswaarts moet ondernemen? Bovendien is een groot restaurant Stavoren gewoon niet gemakkelijk te vinden.

BOEK EEN HOTEL IN WOLVEGA

Het beste alternatief voor een restaurant Stavoren

En een klein uurtje rijden van Stavoren vindt u nabij afrit 8 van de A32 ons Van der Valk hotel-restaurant Wolvega. Als u op zoek bent naar een restaurant Stavoren en lekker eten is het verstandig om een maaltijd bij ons te overwegen. Niet alleen hebt u zo al een deel van de terugweg achter de rug, maar bovendien is onze ligging nabij de uitvalswegen ideaal om na het eten snel terug op weg naar huis te zijn. Bovendien kunt u een maaltijd bij ons perfect combineren met een nachtje verblijven in een van onze ruime en luxueuze kamers.

Ons restaurant

Een restaurant Stavoren dat kan concurreren met de service en kwaliteit van ons restaurant De Halve Maen? Vrij onmogelijk te vinden. Elke dag van 12.00 uur tot 23.00 uur sloven onze chef-koks en onze keukenbrigade zich uit om een perfecte maaltijd voor u te bereiden. Bovendien is ons restaurant zeer sfeervol ingericht en bieden we voldoende plek om een partij gasten van eender welke omvang met een volle maag terug op weg te sturen. Bent u op weg naar Stavoren en slaat de honger toe? Ook dan moet u niet op zoek naar een restaurant Stavoren. Op zondag serveren we een heerlijke brunch en ook onze lunchkaart is onovertroffen.

Een leuk arrangement

Op de terugweg van Stavoren gestopt in het beste alternatief voor een restaurant Stavoren in de omgeving? Kies dan voor lekker lang uitslapen en uitgerust de weg terug verder te zetten. Speciaal voor deze (en nog vele andere!) situaties hebben we een “lekker lang uitslapen” arrangement. Profiteer er nu van.

Interesse? Boek dan nu snel een van onze arrangementen.