Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Steenwijk

Steenwijk is een mooie stad in de provincie Overijssel die van oorsprong een oude vestingstad is. Dat valt ook vandaag de dag nog altijd te zien. De grachten en de stadswallen zijn intact gebleven en stammen uit het tijdperk van de Tachtigjarige Oorlog. Met zo’n historiek is het niet meer dan logisch dat Steenwijk op tijd en stond toeristen over de vloer krijgt. Bent u op bezoek in Steenwijk? Dan is niets beter om de terugweg aan te vatten dan lekker eten en een volle maag. Een restaurant Steenwijk vinden is echter niet altijd even simpel. Bovendien kunt u zich de vraag stellen of het wel zo verstandig is de onbewezen kwaliteit van een restaurant Steenwijk te testen. Gelukkig is er op slechtBOEK EEN HOTEL IN WOLVEGAs twintig minuten rijden van Steenwijk het Van der Valk hotel-restaurant Wolvega.

BOEK EEN HOTEL IN WOLVEGA

Ons hotel

Als u op zoek bent naar meer zekerheid over uw eten dan een restaurant Steenwijk is het Van der Valk hotel-restaurant Wolvega een uitstekend alternatief voor een restaurant Steenwijk. Gelegen nabij Afrit 8 van de A32 is ons restaurant vlot te bereiken. Voor onze gasten is het parkeren gratis en de praktische ligging nabij de uitvalswegen maakt ons restaurant vlot te vinden en snel te bereiken.

Eten bij Van der Valk Wolvega

Ons restaurant De Halve Maen is elke geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur. We serveren de Hollandse en internationale keuken met het oog op de wensen van onze gasten. Hebt u speciale allergenen of wensen betreffende uw eten? Laat het ons dan weten en onze keukenbrigade past aan waar nodig en waar mogelijk. Het restaurant is echter verre van alles wat ons een betere keuze maakt dan een restaurant Steenwijk. Zo kunt u doorheen de ochtend ook aanschuiven voor het ontbijtbuffet. Een dagje Steenwijk op een volle maag? Goed idee!

Onze faciliteiten

Bent u helemaal overtuigd van de waarden van ons Van der Valk hotel-restaurant Wolvega? Dan is het misschien een ideetje om een lekkere maaltijd te combineren met een nachtje in het hotel. Als hotelgast geniet u van draadloos internet doorheen het hele hotel, kunt u een fiets huren aan de balie en gratis gebruik maken van de fitness. Perfect toch?

Interesse? Boek dan nu snel een van onze arrangementen.