Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Wolvega

Wolvega is een dorp in de provincie Friesland niet al te ver van Heerenveen. Het is een pittoresk dorpje waar al bij al niet veel te beleven valt. Een restaurant Wolvega is dan ook niet gemakkelijk te vinden. Moet u toch in Wolvega zijn voor het bezoeken van familie, voor zaken, op doorreis of als toerist? Dan hoeft u gelukkig nog niet te wanhopen over het gebrek aan restaurant Wolvega. Aan de rand van het dorp vindt u immers het beste restaurant Wolvega terug. Het Van der Valk hotel Wolvega is een hotel-restaurant van een uitmuntende kwaliteit.

BOEK EEN HOTEL IN WOLVEGA

Van der Valk Wolvega

Het Van der Valk hotel-restaurant Wolvega is gelegen op slechts enkele minuten rijden van het centrum van Wolvega. Het hotel heeft een strategische ligging nabij de A32, Afrit 8 Wolvega. Deze locatie nabij de belangrijkste uitvalswegen van de regio maakt van ons hotel de ideale uitvalsbasis voor wie de omgeving wenst te verkennen. Bovendien betekent het, samen met de gratis parkeergelegenheid, ook dat ons restaurant Wolvega vlot bereikbaar is. Komt u met het openbaar vervoer? Dan is het dichtstbijzijnde station dat van Wolvega. Helaas rijdt er geen bus, maar in een klein kwartier stappen staat u voor ons hotel.

Ons restaurant

Wat van ons het beste restaurant Wolvega maakt? Aandacht voor detail en een hoogstaande service. Ons restaurant biedt niet enkel een à la carte diner aan, maar u bent ook welkom voor het ontbijt en de lunch. Elke zondag staat er daarenboven een heuse zondagsbrunch op het programma. Naderhand nog op het terras of voor de open haard van een glaasje lekkers genieten? De Silverleg bar ontvangt u graag voor een cocktail, een wijntje of een biertje.

Onze faciliteiten

We zijn natuurlijk niet enkel maar een restaurant Wolvega. Bent u op vakantie in de omgeving overweeg dan zeker ons hotel als verblijfplaats. Om maar een kleine greep uit onze diensten weer te geven: gasten kunnen aan een goed tarief een fiets huren, en u kunt zelfs uw elektrische wagen opladen bij ons. Wat wilt u nog meer van een restaurant Wolvega?

Interesse? Boek dan nu snel een van onze arrangementen.