Direct naar de contentDirect naar de footer

U WILT VERGADEREN IN HEERENVEEN?

VERGADERRUIMTE NABIJ HEERENVEEN

Bent u op zoek naar hotels in Heerenveen? Dan is Van der Valk een zeer goede optie. Bij Van der Valk bieden wij luxe tegen en nette prijs, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie of zakenreis. Met de handige ligging van ons hotel is alles goed bereikbaar. Wij verwelkomen u graag in ons hotel.

VAN DER VALK: HET IDEALE HOTEL IN HEERENVEEN

Als u op zoek bent naar hotels in Heerenveen, dan zit u bij Van der Valk goed. Bij Van der Valk zijn wij al meer dan honderdvijftig jaar ervaren met het bezorgen van een ideaal nachtje weg. Dat maakt dat wij precies weten waar onze gasten behoefte aan hebben, en dat is te merken! In ons hotel in Heerenveen bieden wij 105 royale kamers en suites, met elk een bad en aparte douche. U kunt hier heerlijk bijkomen na een druk dagje. Eten kan bij ons ook lekker, met behulp van onze topchefs. Laat u verrassen en kom dineren in ons a la carte restaurant. U kunt hier in een ongedwongen sfeer eten. Wanneer het lekker weer is kunt u helemaal genieten met een plekje aan het water. Een drankje na kunt u doen bij onze Silverleg Bar. Wanneer u dus zoekt naar hotels in Heerenveen, is hotel Van der Valk Wolvega-Heerenveen de ideale optie!

WAAROM HOTELS IN HEERENVEEN ZO LEUK ZIJN

Heerenveen is een enorm leuke plek om te verblijven. Hotels in Heerenveen zijn dan ook echt een aanrader. In de sfeervolle en bruisende stad is er genoeg te doen, je zult je dus nooit vervelen. Een wandeling door de stad is een echte aanrader. Loop langs de grachtjes en verken de gezellige straatjes. Ook kun je in Heerenveen genoeg cultuur snuiven. Daarnaast is er altijd wel een leuk cafeetje waar je terecht kan voor een heerlijk drankje.

Vanuit ons hotel bereik je niet alleen het centrum van Heerenveen heel makkelijk, maar ook het Thialf ligt om de hoek. De weerribben en Giethoorn zijn ook op de fiest bereikbaar. Een perfecte locatie voor een lekker tijdje weg dus! Voor meer informatie kunt u altijdcontactmet ons opnemen. U kunt uiteraard ookdirect een kamer boeken! Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel.