Direct naar de contentDirect naar de footer

Evenementen

Een onvergetelijke dag in Friesland? Gezellig eropuit met familie of tijdens de feestdagen culinair genieten in ons restaurant? Hier vindt u een overzicht van activiteiten en evenementen die wellicht uw interesse wekken.

Bekijk hier de complete agenda

Ontdek de Orchideeënhoeve

Ontdek de Orchideeënhoeve

ELKE DAG GEOPEND, GEHEEL OVERDEKT

Onlangs is er een gloednieuwe natuurervaring geopend, De 'Zwevende' Bloementuin. Deze unieke bloemenattractie zuigt je mee in een sprookjesachtige bloemenwereld waar duizenden kleurrijke bloeiers een oneindige wolk boven het hoofd vormen.

Het unieke concept is geïnspireerd op de wereldberoemde Japanse kersenbloesemperiode en is nog nergens in Europa te ervaren.

Meer informatie en openingstijden

Friese Ballonfeesten

Friese Ballonfeesten

Het grootste ballonevenement van Nederland behoort niet voor niets tot de toonaangevende zomerfestiviteiten en is daarmee een publiekstrekker van formaat.

Van 25 t/m 29 Juli 2018.

Meer Informatie
SKS Skûtsjesilen- vanaf 04 augustus 2018
Sneekweek

Sneekweek

De Sneekweek is een jaarlijks terugkeren zeilevenement dat wordt georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek. Tijdens deze week zijn er elke dag zeilwedstrijden op het Sneekermeer en de Goëngarijpsterpoelen. Tevens zijn er feestelijke activiteiten in de binnenstad, zoals een vlootschouw en een kermis.

In 2018 is de Sneekweek van 3 t/m 12 augustus.

Meer informatie
Bluesfestival Giethoorn 2018

Bluesfestival Giethoorn 2018

Van vrijdag tot en met zondagmiddag hoor je alleen nog maar in Giethoorn blues, blues en nog eens blues.

Onstuimig, vervoer over het water, concert op het Bovenwiede en doorgaan tot in de late uurtjes. Dat is het Bluesfestival in Giethoorn!

Dit moet je een keer meegemaakt hebben.

Meer informatie