Direct naar de contentDirect naar de footer

Winkelen

Bent u ook graag op de hoogte van de mooiste winkel adressen? Bent u op zoek naar interieuradvies, mooie buitenlaarzen of stijlvolle accessoires? Gaat u hart sneller kloppen van de nieuwste mode? Ook dan bent u in Wolvega en omstreken op de juiste plek!

ONZE BESTE TIPS!

Rinsma Fashion Plaza

In 2005 werd Rinsma Fashion & Trends uitgeroepen tot de Beste zelfstandige winkel van Nederland. De jury zei hierover:

'Rinsma Fashion & Trends in Gorredijk is een damesmodezaak van 1.800 m2, die is opgedeeld in vier werelden. Rinsma biedt betaalbare luxe aan heel Nederland. Door de inrichting, de routing, de visual merchandising, de locatie van de trappen, kassa's en de paskamers krijgen klanten op geen enkele plek in de winkel het gevoel van massaliteit. Het assortiment bestaat uit meer dan 150 merken en biedt de doelgroep een meer dan volledige keuze. In een uiterst prettige en sfeervolle winkel is over alles nagedacht en zijn de zitjes en koffiecorners, leestafels en de kinderbioscoop zowel decoratief als functioneel geïntegreerd in de verkoopomgeving.

De medewerkers hebben duidelijk plezier in hun werk en hebben een open en actieve houding naar de klanten. Die klanten zijn bij Rinsma gasten en de medewerkers zijn meedenkers. De schaal en de kwaliteit van de operatie leiden tot voortreffelijke resultaten. De dynamiek van de ondernemer is de dynamiek van de winkel. Visie en durf gaan samen met Friese nuchterheid en gevoel voor lokaal ondernemerschap.'

Na het winnen van deze prijs hebben ze niet stilgezeten, er is o.a. uitgebreid met een schoenenafdeling en in het voorjaar van 2013 is de gehele winkel geupdate. Het aanbod hier is zo divers en uitgebreid, dat moet u gezien hebben!

Deze inspirerende modezaak is slechts 20 min rijden vanaf ons hotel!

Openingstijden:
Ma 13.00-18.00 uur
Di-Do 09.30-18.00 uur
Vrij 09.30-21.00 uur
Za 09.30-17.00 uur

Voor meer informatie en inspiratie kijkt u op www.rinsmafashion.nl

Home Center Wolvega

Bent u op zoek naar een nieuwe bank? Of wilt u uw huis verder aankleden met mooie accessoires? Grote kans dat u slaagt bij Home Center. Van keuken tot woonkamer, van badkamer tot slaapkamer; bij Home Center bent u aan het juiste adres voor zeer afwisselende meubelen voor iedere woonstijl en budget. Home Center is zowel in 2010 als in 2013 door VT Wonen uitgeroepen tot "Woonwinkel van de maand".

Home Center is de afgelopen 18 jaar uitgegroeid tot de grootste wooninspiratie van Nederland. Home Center biedt zeer afwisselende wooninspiratie voor iedere smaak met keuze uit meer dan 200 woonmerken verdeeld over elf voetbalvelden (55.000m2) onder één dak. Door de jarenlange ervaring bent u bij Home Center aan het juiste adres voor vakkundig advies en nét dat beetje extra door de jarenlange samenwerking met leveranciers. Met een diversiteit aan faciliteiten zoals leestafels, kinderbioscoop, kinderoppas, gratis parkeren, gratis interieuradvies, restaurant en een sfeervolle lounge, biedt Home Center dé ingrediënten voor een heerlijk dagje woonshoppen.

Ga ook woonshoppen bij de grootste wooninspiratie van Nederland, op slechts 5 minuten van ons hotel.

Openingstijden:
Ma 13.00-18.00 uur
Di-Vr 09.30-18.00 uur
Do 09.30-21.00 uur
Za 09.30-17.00 uur

Voor meer informatie en inspiratie kijkt u opwww.homecenter.nl