Direct naar de contentDirect naar de footer
;
Verrassend vers en eerlijk

Eerlijk, mooi en vooral lekker eten

Een goed begin van de dag, tijd om nieuwe energie op te doen, een gezellig moment van samen zijn met een goed gesprek, gezellige vrienden.

High Tea

High Tea

Op zoek naar een leuk idee om te doen? Gewoon gezellig als een uitje met een groep vriendinnen of heb je een feestje te vieren? Wat dacht je van een overheerlijke High Tea. Een middag genieten van de lekkerste soorten thee met daarnaast de meest overheerlijke zoete en/of hartige lekkernijen.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Op dit moment hebben wij een zomerstop, vanaf 26 augustus kunt u weer bij ons terecht voor een zondagbrunch
Ontbijt

Ontbijt

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt. Van maandag t/m vrijdag staat ons buffet voor u klaar vanaf 6.30 uur. In het weekend van 7.30 tot 11.00 uur.
Diner

Diner

De keuken is geopend tot 23.00 uur. U kunt bij ons terecht voor lunch en diner. Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
766 beoordelingen
Cees
Hotel Wolvega - Heerenveen 
Genieten van een heerlijke maaltijd in een gastvrije sfeer.

Wij hebben geen minpunten ervaren. We hebben genoten van het diner en de dranken. De bediening was prettig vriendelijk.

Geniet van restaurant voordeel

Geniet van restaurant voordeel

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Aanmelden
Restaurant ID

Restaurant ID

Geniet van voordeel in onze Valk Exclusief restaurants met onze Restaurant ID! Met uw unieke Restaurant ID kunt u genieten van aanbiedingen die alleen verkrijgbaar zijn op vertoon van uw Restaurant ID.