Direct naar de contentDirect naar de footer
Verrassend vers en eerlijk
;

RESTAURANT 'MARTINUS' ELKE DAG GEOPEND

Lunch

Lunch

Ons restaurant is de ideale locatie voor een heerlijke lunch of een kopje koffie of thee met gebak. Geniet van de heerlijke, verse gerechten.
Diner a la carte

Diner a la carte

Ons sfeervolle restaurant "Martinus" biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten.
Terras

Terras

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, drankje of diner op ons mooie terras aan het water! Wij kijken er enorm naar uit u te mogen verwelkomen. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan Hotel Wolvega voor de lunch of diner, raden wij u aan om een reservering te maken.
Borrelen

Borrelen

Even gezellig borrelen met elkaar op ons mooie terras? Of bij wat minder weer gewoon gezellig in Birdy's Bar. Reserveer hier uw plekje!
High Tea

High Tea

Even gezellig weer bijpraten met een vriendin, moeder of dochter? Daarvoor is deze High tea geschikt. Genieten van de lekkerste soorten thee met daarnaast de meest overheerlijke zoete en/of hartige lekkernijen.
Koffie drinken

Koffie drinken

Ook gewoon gezellig een kopje koffie drinken kan bij ons. Wij serveren diverse heerlijke koffie en thee soorten en gebak. Reserveer hier uw tafeltje zodat wij weten dat u komt.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
1386 beoordelingen
Ankie Janssen - Hanique
Hotel Wolvega - Heerenveen 
Prima hotel: zeer vriendelijke benadering in het restaurant en de balie op een dame na: wij hadden sportief arrangement geboekt incl fietsen, ik had voor aankomst gebeld met de mededeling dat wij onze eigen e-bike mee zouden nemen. Tijdens ons verblijf kregen we een telefoontje met de vraag of we de fietsen zouden gebruiken van het hotel. Nee dus, zij zijn keurig geannuleerd. In de mail stond aangegeven dat het gebruik van de fietsen een waarde had van €50. Op onze vraag of daar iets tegenover stond bij niet gebruik werd nogal lomp gereageerd tijdens Cultura nee check-out met de opmerking “ dan had u ook iets anders kunnen boeken. Wij vinden dit geen goede service , dit arrangement paste ons precies excl. de fietsen. Jammer!!

Mooi, schoon, ruim, mooie entree, straalt luxe en rust uit

Voordelig genieten

Voordelig genieten

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Meer over Restaurant ID
Restaurant ID

Restaurant ID

Restaurantaanbiedingen, wie wil dat nou niet?! Met uw persoonlijke Restaurant ID kunt u elke maand profiteren van afwisselende gerechten.

Reserveer uw tafelen geniet voordelig met Restaurant ID. In het hoteldashboard van uw Valk Account kunt u het persoonlijke Restaurant ID vinden.

Download de Valk Exclusief app om uw Restaurant ID ook onderweg bij u te hebben. Spontaan (of gepland) een avond niet koken, wordt hierdoor steeds makkelijker! De app is gratis te downloaden en kan met uw Valk Account gebruikt worden.