Direct naar de contentDirect naar de footer
Verrassend vers en eerlijk

Eerlijk, mooi en vooral lekker eten

Een goed begin van de dag, tijd om nieuwe energie op te doen, een gezellig moment van samen zijn met een goed gesprek, gezellige vrienden.

High Tea

High Tea

Op zoek naar een leuk idee om te doen? Gewoon gezellig als een uitje met een groep vriendinnen of heb je een feestje te vieren? Wat dacht je van een overheerlijke High Tea. Een middag genieten van de lekkerste soorten thee met daarnaast de meest overheerlijke zoete en/of hartige lekkernijen.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Elke zondag kunt u bij ons terecht voor een heerlijke brunch. Van 8 Juli t/m 31 Augustus hebben wij een zomerstop en kunt u niet bij ons brunchen. Vanaf zondag 1 september bent u weer van harte welkom.
Ontbijt

Ontbijt

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt. Van maandag t/m vrijdag staat ons buffet voor u klaar vanaf 6.30 uur. In het weekend van 7.30 tot 11.00 uur.
Diner

Diner

De keuken is geopend tot 23.00 uur. U kunt bij ons terecht voor lunch en diner. Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
1279 beoordelingen
J de Haan Kooij
Hotel Wolvega - Heerenveen 
Prima gegeten was lekker

De zalm was heerlijk bediening uitstekend

Geniet van restaurant voordeel

Geniet van restaurant voordeel

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Restaurant ID

Restaurant ID

Geniet van voordeel in onze Valk Exclusief restaurants met onze Restaurant ID! Met uw unieke Restaurant ID kunt u genieten van aanbiedingen die alleen verkrijgbaar zijn op vertoon van uw Restaurant ID.

Meer informatie