Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Voor onze hotelgasten bieden wij voor ontbijt, lunch en diner een afhaalmogelijkheid aan.
Voor lunch en diner zal een menukaart beschikbaar zijn om een keuze uit te maken, via de QR code op uw kamer besteld u eenvoudig en contactloos.
Het nuttigen hiervan mag op uw hotelkamer.
Verkoop van alcohol is mogelijk tot 20.00 uur.

Niet-hotelgasten

Helaas zijn onze restaurant en bar nog gesloten. Zodra er vanuit de overheid nieuwe richtlijnen over de heropening van de horeca zijn zullen we die hier vermelden.

High Tea To Go

High Tea To Go

Geniet van een heerlijke Van der Valk High Tea, maar dan in uw eigen huis! Vanaf 2 personen kunt u de high tea "TO GO" bestellen.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
1386 beoordelingen
A. Klarenbeek
Hotel Wolvega - Heerenveen 
Het restaurant ziet er prachtig uit alleen door Corona ellende niet mogen eten daar.

Het eten was perfect 👌 we hebben genoeg en lekker gegeten. Jammer van jullie prachtige restaurant om daar niet te mogen zitten en genieten van de sfeer en het uitzicht. We hopen dat dit spoedig weer kan. Dit is een complete ramp ook voor jullie branche. En wij geloven helemaal niet dat deze maatregelen helpen. Maar oké.

Voordelig genieten

Voordelig genieten

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Meer over Restaurant ID
Restaurant ID

Restaurant ID

Restaurantaanbiedingen, wie wil dat nou niet?! Met uw persoonlijke Restaurant ID kunt u elke maand profiteren van afwisselende gerechten.

Reserveer uw tafelen geniet voordelig met Restaurant ID. In het hoteldashboard van uw Valk Account kunt u het persoonlijke Restaurant ID vinden.

Download de Valk Exclusief app om uw Restaurant ID ook onderweg bij u te hebben. Spontaan (of gepland) een avond niet koken, wordt hierdoor steeds makkelijker! De app is gratis te downloaden en kan met uw Valk Account gebruikt worden.