Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Voor onze hotelgasten bieden wij voor ontbijt, lunch en diner een afhaalmogelijkheid aan. Voor lunch en diner zal een menukaart beschikbaar zijn om een keuze uit te maken. Het nuttigen hiervan mag op uw hotelkamer. Verkoop van alcohol is mogelijk tot 20.00 uur.

Niet-hotelgasten

Helaas zijn onze restaurant en bar t/m 9 februari 2021 gesloten voor niet-hotelgasten. Houd u onze website in de gaten wanneer er weer mogelijkheden zijn.

Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
1386 beoordelingen
R.lubken
Hotel Wolvega - Heerenveen 
Luxe genieten in gemoedelijke sfeer

De Dinner date met 4 gangen was heerlijk, een lekkere proeverij, heerlijke soep een uitgebreid hoofdgerecht, bijna teveel om op te kunnen. Tempo van bediening was wat aan de hoge kant maar verder uitstekend.

Voordelig genieten

Voordelig genieten

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Meer over Restaurant ID
Restaurant ID

Restaurant ID

Restaurantaanbiedingen, wie wil dat nou niet?! Met uw persoonlijke Restaurant ID kunt u elke maand profiteren van afwisselende gerechten.

Reserveer uw tafelen geniet voordelig met Restaurant ID. In het hoteldashboard van uw Valk Account kunt u het persoonlijke Restaurant ID vinden.

Download de Valk Exclusief app om uw Restaurant ID ook onderweg bij u te hebben. Spontaan (of gepland) een avond niet koken, wordt hierdoor steeds makkelijker! De app is gratis te downloaden en kan met uw Valk Account gebruikt worden.