Direct naar de contentDirect naar de footer

RESTAURANT

Ontbijt

Ontbijt

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt. Van maandag t/m vrijdag staat ons buffet voor u klaar vanaf 6.30 uur. In het weekend van 7.30 tot 11.00 uur.
Lunch

Lunch

Ons restaurant is de ideale locatie voor een heerlijke lunch of een kopje koffie of thee met gebak. Geniet van de heerlijke, verse gerechten.
Diner a la carte

Diner a la carte

Ons sfeervolle restaurant "Martinus" biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

De zondagsbrunch is weer terug! Van 12.00 uur tot 14.30 uur presenteren wij u een overheerlijke brunch en kunt u genieten van een culinair samenzijn.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
1895 beoordelingen
I.M.B.
Hotel Wolvega - Heerenveen 
hebben genoten in luxe restaurant

beoordeling gaat over 2 dagen, de ham en tomaat was zeer bijzonder en smakelijk, de kogelbiefstukken uitstekend en ruim voldoende, de sliptongen waren goed, maar 2 stuks doet wel iel aan op een groot bord, de schnitzel was een echte Van der Valk, groot, uitbundig en smakelijk.

Voordelig genieten

Voordelig genieten

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Meer over Restaurant ID
Restaurant ID

Restaurant ID

Restaurantaanbiedingen, wie wil dat nou niet?! Met uw persoonlijke Restaurant ID kunt u elke maand profiteren van afwisselende gerechten.

Reserveer uw tafelen geniet voordelig met Restaurant ID. In het hoteldashboard van uw Valk Account kunt u het persoonlijke Restaurant ID vinden.

Download de Valk Exclusief app om uw Restaurant ID ook onderweg bij u te hebben. Spontaan (of gepland) een avond niet koken, wordt hierdoor steeds makkelijker! De app is gratis te downloaden en kan met uw Valk Account gebruikt worden.