Direct naar de contentDirect naar de footer
Verrassend vers en eerlijk

Ons restaurant is weer open!

Ons restaurant weer geopend voor de lunch en diner, ook als u niet bij ons in het hotel overnacht!

Reserveren is gewenst in verband met de richtlijnen van het RIVM. Het vergt voor ons, en vast ook voor u, het nodige aanpassingsvermogen. We hanteren op dit moment een kleinere kaart als dat u van ons gewend bent maar de vertrouwde kwaliteit en gastvrijheid zijn nog steeds hetzelfde!

Zien wij u snel weer?

High Tea

High Tea

Even gezellig weer bijpraten met een vriendin, moeder of dochter? Daarvoor is deze High tea geschikt. Genieten van de lekkerste soorten thee met daarnaast de meest overheerlijke zoete en/of hartige lekkernijen.
Chef's Lunch

Chef's Lunch

Een nieuw concept bij Hotel Wolvega! In plaats van de Zondagbrunch bieden wij op zondagmiddag een Chef's Lunch aan, uitgeserveerd aan tafel.
Lunch

Lunch

Ons restaurant is de ideale locatie voor een heerlijke lunch of een kopje koffie of thee met gebak. Geniet van de heerlijke, verse gerechten.
Diner a la carte

Diner a la carte

Ons sfeervolle restaurant "Martinus" biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten.
Terras

Terras

Het mag weer! U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, drankje of diner op ons mooie terras aan het water! Wij kijken er enorm naar uit u te mogen verwelkomen. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan Hotel Wolvega voor de lunch of diner, is reserveren gewenst maar niet verplicht. Reserveren kan via onze website of telefonisch.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
1386 beoordelingen
Henk
Hotel Wolvega - Heerenveen 
Prima a la carte diner

Ruime keuze. Royale porties. Eten erg goed. Mals vlees. Prima, vlotte en vriendelijke bediening. Enige minpuntje. Het rumoerige gezelschap voor ons.

Voordelig genieten

Voordelig genieten

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Meer over Restaurant ID
Restaurant ID

Restaurant ID

Restaurantaanbiedingen, wie wil dat nou niet?! Met uw persoonlijke Restaurant ID kunt u elke maand profiteren van afwisselende gerechten.

Reserveer uw tafelen geniet voordelig met Restaurant ID. In het hoteldashboard van uw Valk Account kunt u het persoonlijke Restaurant ID vinden.

Download de Valk Exclusief app om uw Restaurant ID ook onderweg bij u te hebben. Spontaan (of gepland) een avond niet koken, wordt hierdoor steeds makkelijker! De app is gratis te downloaden en kan met uw Valk Account gebruikt worden.