Direct naar de contentDirect naar de footer

Asperge Wijn & Spijs avond

Laat u verrassen en geniet van een sfeervolle Wijn & Spijs Avond, waar heerlijke gerechten en zorgvuldig geselecteerde wijnen samenkomen voor een unieke smaakervaring.

Op 24 April organiseren wij samen met Aspergekweker Eric Weiland een Asperge Wijn & Spijs avond. Onze wijnadviseur Arthur Josso van Wijnimport J. Bart heeft mooie bijpassende wijnen uitgezocht. Samen met onze eigen sommelier Arnold Krikken nemen de heren u mee in de wereld van Asperges en de daarbij passende wijnen.

Een avond vol gezelligheid en culinaire verwennerij!

U geniet van een viergangen culinair menu van Chefkok Lian Tiemens met asperge in de hoofdrol.

Viergangen Wijn & Spijs menu

Voorgerecht

TONIJN

Asperges gemarineerd | specerijen | nori | wakame | ponzu | sesam

Tussengerecht

GAMBA

Asperge geroosterd | Fregola | prei | Cêpes | Parmezaan

Hoofdgerecht

FLAMANDE

Asperge klassiek | kriel | boerenham | boterjus | peterselie | Hollandaise

Nagerecht

AARDBEIEN

Vanille roomijs | schuim | crunch |crème suisse

Viergangen Wijn & Spijs diner €85,00 per persoon - all in prijs

18:00 - 18:30 uur - Ontvangst

18:30 - 21:30 uur - Viergangen Wijn & Spijs diner

Uitleg over de groei van asperges en uitleg over de wijnen door onze sommelier en een van onze wijnleveranciers