Direct naar de contentDirect naar de footer

Martinus keuzemenu

Voor Hotelarrangementen met een 3 gangen keuzediner maakt u uw keuze uit onderstaand menu

Martinus keuzemenu

Martinus keuzemenu

Voorgerechten

Alle voorgerechten en soepen worden geserveerd met brood en boter.
  • BROODPLANK *

    Bruine of witte bol | Kruidenboter | Gezouten roomboter

    * Vegetarisch
  • NOORSE ZALM

    Gerookte Noorse zalm | Pannenkoek van Opperdoes | Crème fraîche

  • CARPACCIO

    Rundercarpaccio | Parmezaan | Rucola | Zwarte peper mayo

  • salade Gamba

    Roergebakken gamba | Limoendressing

  • SOEP NAAR KEUZE

    Tomaten-, Mosterd- of Groentesoep

Vegetarische gerechten

  • Fregola *

    Als risotto bereid | Gemengde paddenstoelen | Doperwt | Bosui

    * Vegetarisch
  • ENSEMBLE DE VEGGI *

    3 vegetarische gerechten

    * Vegetarisch

hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, friet, verse warme groente en rauwkostsalade. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen.
  • gambas

    Fregola | Paddestoelen | Bosui| Kreeften karamel

  • BOERENSCHNITZEL

    Varkensfilet | Gebakken uien | Spek | Champignons

  • SUPER SATÉ

    Kipspies | Peultjes | Kroepoek | Satésaus

  • AMERIKAANSE BURGER

    Gegrilde runderburger | Gebakken uien | Spek | Kaas | Tomaat | Friet

  • Tournedos

    200 gram tournedos | Pepersaus
    (toeslag € 7.00)

  • mixed grill deluxe

    Steak | Varkenscarré | Filet van maïskip | Runderburger
    (toeslag € 7.00)

Nagerechten

  • SORBET

    De van der Valk Klassieker

  • KLEIN IJSJE “OM MEE TE DOEN”

    Roomijs | Vers fruit | Slagroom

  • DAME BLANCHE 3.0

    Vanille roomijs | Slagroom | Warme chocoladesaus

  • Macaron

    Gevulde macaron | Rood fruit | Mango ijs | Slagroom

  • KOFFIE of thee

    met bonbons