Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank *

    4,50

    Bruine of witte bol | Kruidenboter | Gezouten roomboter

    * Vegetarisch
  • Board meeting

    9,50

    Brood | Smeersels | Italiaanse ham | Tynjetaler Tapenade | Aioli

  • GEITENKAAS *

    8,50

    Watermeloen | Geitenkaas crumble | Rode biet chips | Witlof | Radijs

    * Vegetarisch
  • Proeverij *

    10,50

    4 kleine voorgerechten

    Ook als vegetarische variant te bestellen

    * Vegetarisch
  • Noorse zalm

    11,50

    Gerookte Noorse zalm | Sushi rijst | Wasabi creme soja-ponzu

    Kleine portie 9,25
  • Carpaccio

    12,50

    Rundercarpaccio | Oude kaas | Rucola | Pesto mayo

    Kleine portie 9,50

Alle voorgerechten en soepen worden geserveerd met brood

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten Kleine portie € 3,50
  • Tomatensoep

    6,50

    Pomodori | Verse tuinkruiden | Rundersukade

  • Groentesoep

    5,75

    Groentebouillon | Draadjesvlees Hollandse groenten

  • Mosterdsoep

    6,50

    Gebonden bouillon | Mosterd | Gerookt katenspek | Prei

Alle voorgerechten en soepen worden geserveerd met brood

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Sliptong

    20,50

    3 Sliptongetjes | Kappertjes | Citroen | Peterselie

    Kleine portie 18,50
  • Zalm

    20,50

    Gebakken zalm | Botersaus | Doperwt | Sjalot | Haringkaviaar | Piccalilly

  • Kabeljauw

    22,50

    Gebakken | Tomatencompote | Mosterd | Basilicum creme

  • Zeebaars

    23,50

    Geroosterd | zoete aardappel creme macadamia noot | kerrie

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, gebakken aardappelen, verse warme groente, appelmoes en een rauwkostsalade. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen. Wenst u rijst, puree of een extra groente, laat u het ons dan even weten.

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Ensemble de Veggi *

    18,50

    3 vegetarische gerechten

    * Vegetarisch
  • Quiche *

    18,50

    Gemengde paddenstoelen | Groene asperge’s Monogaskische uien

    * Vegetarisch
  • Couscous *

    18,50

    Couscous | Specerijen | Naanbrood | Hummus | Mozzarella

    * Vegetarisch
Grillgerechten

Grillgerechten

Authentiek bereid op onze eigen grill
  • MIXED GRILL 'DE LUXE' (450 gram)

    26,50

    Steak | Varkenscarré | Filet van maïskip | Runderburger

  • SUPER SATÉ

    21,50

    Kipspies | Peultjes | Kroepoek | Satésaus

Onze chef-kok kookt dagelijks de volgende sauzen en garnituren. Deze kunnen separaat als extra besteld worden. Sauzen: Hollandaise-, Stroganoff-, Bearnaise, satésaus champignon-, peperroomsaus en rode wijnsaus. Garnituren: gebakken champignons, ui, paprika en bacon.

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Boerenschnitzel

    19,50

    Varkensfilet | Gebakken uien | Spek | Champignons

    Kleine portie 15,50
  • Cordon Bleu

    19,50

    Gevulde varkensfilet | Ham | Kaas

  • Thaise Kip

    21,50

    Roergebakken kippedij | Noedels | Rode Curry | Kokos

  • Ossehaas

    22,50

    Ossehaaspuntjes | Satesaus | Seroendeng

    Kleine portie 19,50
  • TOURNEDOS

    26,50

    200 gram tournedos | Gebakken ui | Champignons Kruidenboter

  • Super Saté

    21,50

    Kipspies | Peultjes | Kroepoek | Satésaus

  • Entrecote

    23,50

    250 gram lendebiefstuk | Kruidenboter

  • Mixed Grill ‘de Luxe’

    26,50

    Steak | Varkenscarré | Filet van maïskip | Runderburger

  • Tournedos

    26,50

    *met saus naar keuze

  • Schnitzel

    19,50

    *met saus naar keuze

*Saus naar keuze: Stroganoffsaus – pepersaus – champignonsaus – satésaus – bearnaisesaus – rode wijnsaus of in combinatie met gebakken champignons of champignons en uien​.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, friet, verse warme groente en rauwkostsalade. Alle garnituur kunt u naar wens bijbestellen.

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • CITROENTAARTJE

    8,50

    Citroentaartje | Vanille roomijs |Gemarineerde Hollandse aardbeien

  • Sorbet

    8,50

    De van der Valk Klassieker

  • KLEIN IJSJE “OM MEE TE DOEN”

    6,25

    Roomijs | Vers fruit | Slagroom

  • Hollandse aardbeien

    8,50

    Hollandse aardbeien | Vanille roomijs | Slagroom

  • DAME BLANCHE 3.0

    8,75

    Vanille roomijs | Slagroom | Warme chocoladesaus

  • Mont Blanc

    8,75

    Vanille roomijs | Slagroom | Advocaat Warme chocoladesaus

  • Kaas

    8,75

    5 regionale kazen | ‘Noval Black’ port (90 pnt. Robert Parker)

Speciale Koffies

Speciale Koffies

Diverse koffie specialiteiten
  • Fryske kofje

    8,50

    Sonnema Beerenburg | Koffie | Slagroom Fryske dumkes | Crouton van Fryske Sûkerbôle | Chocola

  • Degustation

    8,50

    Likeurtjes | Chocolade | Koffie of thee

  • Irish Coffee

    7,50

    Irish whisky | Koffie | Slagroom

  • Spanish coffee

    7,50

    Licor 43 | Koffie | Slagroom

  • Koffie/thee

    3,75

    Koffie of thee | Bonbons

  • Muntthee

    3,10

    Verse muntthee | Honing

  • Gemberthee

    3,10

    Verse gemberthee | Honing