Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

Keuze uit:
  • Terrine van wild

    9,75

    Geserveerd met chutney van sjalotten en pruimen met spek

  • Velouté van wild

    6,50

    Geserveerd met een garnituur van poulet, paddenstoelen en knolselderij

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Keuze uit:
  • HERT

    22,50

    Hertenbiefstuk met groene kool en vossebessen jus

  • FAZANT

    19,75

    Fazant filet met witlof, appel en saus van zilverui en spek

  • HUISGEMAAKTE WILD STOOFSCHOTEL

    18,75

    Wild stoofschotel met aardappelpuree en piccalilly

Aanbevolen wijnen

Aanbevolen wijnen

Wijnen:
  • La ManchaTempranillo 2016

    14,50

    Biologische wijn met een heerlijk soepel en fruitig karakter.

    In de afdronk is hij fris en fruitig. Begeleider van pasta, gevogelte en gegrilde gerechten

    glas 3,50