Zakelijk maar zeker persoonlijk

Zakelijk maar zeker persoonlijk - Hotel Wolvega - Heerenveen

Vergaderen in stijl

Aruba zaal

tot in de puntjes
verzorgd

Zalen

Onze standaard is dat wij u vele extra’s bieden. De perfecte basis om het maximale uit uw bijeenkomst te halen.

8 inspirerende zalen en een enthousiast team

 • Congressen - Hotel Wolvega - Heerenveen

  Congressen

  Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot meerdaags congres. Wij maken het mogelijk.

  Lees meer
 • Bruiloften - Hotel Wolvega - Heerenveen

  Bruiloften

  Bij ons kunt u in verschillende speciale zalen uw bruiloft vieren zoals u wilt. Alles is mogelijk, wij maken uw trouwdag er eentje om nooit meer te vergeten.

  Lees meer
 • Vergaderingen - Hotel Wolvega - Heerenveen

  Vergaderingen

  Hotel Wolvega-Heerenveen is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, trainingen of het geven van productpresentaties.

  Lees meer
 • Feest op maat - Hotel Wolvega - Heerenveen

  Feesten op maat

  Wij maken elk feest bijzonder. Door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij elk feest persoonlijk en op maat gesneden. Zodat u optimaal kunt genieten tijdens uw feest.

  Lees meer
 • Sport - Hotel Wolvega - Heerenveen

  Sportfaciliteiten

  Sportteams zijn bij ons graag geziene gasten. Schaatsen & Voetbal zit in onze genen. Essent ISU Worldcup Schaatsen, de Eneco Tour, het Heite Schaaktoernooi, Dr Fadrhonctoernooi en UEFA jeugdtoernooien zijn slechts enkele voorbeelden van evenementen en teams die u voor gingen.

  Lees meer
 • Condoleance - Hotel Wolvega - Heerenveen

  Condoleance

  Bij een overlijden komen veel dingen op u af, waaronder de verzorging van de begrafenis of crematie. Van der Valk Hotel Wolvega biedt hier graag ondersteuning in. Een intiem afscheid in onze hotelbar of een groots condoleren in onze zalen is wat wij u kunnen bieden. Het overlijden van een dierbare is een droevige gebeurtenis. Vaak willen vrienden en familie dit afsluiten met een waardig afscheid. Onze salesafdeling helpt u graag bij het verzorgen van een waardig en passend afscheid

  Lees meer
Wij maken gebruik van cookies.